De praktijk is gevestigd in Arnhem in de mooie omgeving van de wijk Hoogkamp. Goed te bereiken, uitstekende gratis parkeermogelijkheden en met een prachtig aangelegde tuin.

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van de tandartsen van de tandartsenpraktijk Swaters&Kremer. Onze praktijk bestaat sinds 2004. In onze praktijk staan u en uw gebit voorop; daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk.

De tandartsen B.A. Swaters & S.M. Kremer verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij zijn gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie/ Endodontologie / Behandeling van kinderen/ Parodontologie/Behandeling van patiënten met angst /Behandeling van erntige tandslijtage

Wij staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandartsen en voldoen aan de normen die horen bij een professionele uitoefening van het beroep tandarts. Meer informatie kunt u lezen op de site van het Kwaliteitsregister Tandartsen www.krt.nu.

Ontmoet ons team